REFERANSER

Taran Gjerpen – 5-stjerners. Fantastisk koselig kennel i Vestfold - her vil hundene garantert trives i rolige og landlige omgivelser med snille og omsorgsfulle kenneleiere. Anbefales på det varmeste.

 Hjemme hos Ellen og Per Erik er vel mer beskrivende for opplevelsen enn Gårdstunet hundepensjonat. Det er alltid like hyggelig å levere Troll, som å hente ham her. Allerede i svingen ved oppkjøringen vet han hvor han skal og er veldig oppsilt og lykkelig, noe som for meg er det beste tegn på at dette er stedet Troll liker. Per Erik og Ellen har lang erfaring med hundehold, og pensjonatet er lite og intimt der hundene får mye mosjon, lek og stimuli. Pensjonatet har få plasser, noe som gjør at hver hund blir sett, og blir tatt vare på på en helt annen måte enn “vanlige” store hundepensjonater. 
En annen fordel er treningen og mosjoneringen Troll får, og han leveres alltid tilbake topptrent, lykkelig og glad. Jeg kan anbefale Gårdstunet for lengre og kortere opphold, det lengste Troll har vært hos Per Erik og Ellen er faktisk 6 uker i strekk, noe som jeg aldri  ville ha gjort om gårdstunet ikke var så bra som det er. 
Mikkel og Troll
Chr. Mikkel Dobloug


Reidulf Aasnæs
10. desember 2014 kl. 21:39 Mio takker for flott opphold! Likte alle turene. Han gleder seg allerede til å være hos dere i vinterferien :-)


Gro Rude – 5-stjerners.  Vår engelsk springer spaniel stortrives når han får komme hit. Vi leverer han med den største glede og vet han er i det beste hender og i de beste omgivelser.


Line Torgersen – 5-stjerners  .Helt topp for våre engelske settere hos Gårdstunet - trygge omgivelser og masse aktivitet og kos - her stortrives hundene og dette kan anbefales til det fulle !

Anette Røsstad – 5-stjerners  Jeg prøvde litt forskjellige hundepensjonater før jeg prøvde Gårdstunet. Det har vært det suverent beste!
Hundene har det så utrolig bra der. Med skogsturer, sykkelturer, lek med kattene (!). 
Hundene mine har spist godt og sett bra ut etter endt opphold.
Den ene var en meget stor og usikker hund og det taklet de med stor ro.
Når vi plasserte valpen der, så fikk hun bo inne i huset.
Kan trygt anbefale Gårdstunet til alle typer hunder.
Og eierne får super informasjon, service og oppdatering underveis

Mette Askeland – 5-stjerners  Hyggelig gårdsferie for hunden. Her får han godt stell og får leke med og hilse på gårdsdyra :-)

Susanne Delbæk – 5-stjerners  Vi har hatt vår hund på Gårdstunet flere ganger, og både to- og firbeinte er veldig, veldig fornøyde med oppholdet! Fantastisk service, rent og pent, og ikke minst får vår gordon setter den sosialiseringen og den trimmen hun skal ha. Anbefales på det sterkeste! :)

Ingebjørg E Fladby – 5-stjerners Vi har hatt vår Hovawart på Gårdstunet i en 3 ukers periode 2 ganger. Lite og personlig, god oppfølging av hva din hund trenger av mat, stell og aktivitet, Vår fikk daglige sykkelturer med bading på turen. Vi er trygge på at han har det veldig bra på Gårdstunet. Anbefales!

Ida Steen Eriksen – 5-stjerners  Beste hundepensjonatet vi noensinne har opplevd, og vi har prøvd ALLE! Eneste stedet vi kommer til å bruke. Hvis du unner hunden din det lille ekstra så er dette the place to be!

Kristin Schibbye – 5-stjerners  Kan på det varmeste anbefales Personlig oppfølging av hundene. Mine 3 "litt " bortskjemte damer stor trives her