REFERANSER


Vår Kaiser stortrives på Gårdstunet. Han er rolig når han kommer hjem etter opphold her. Mye mosjon og lek sammen med mennesker som opprinnelig bryr seg om dyra. Alltid vennlige folk som tar oss i mot, og alltid svar på telefonen når vi ringer. Flott å få bilder fra Kaisers opphold også. KAN ABSELUTT ANBEFALES.
Gunnar Mørk

15 Oct 2023

Kan sterkt anbefale Gårdtunet! Vi følte oss veldig trygge på at vår setter hadde det godt og trygt her. Fantastiske uteområder hvor hundene får luftet seg godt. Ellen var svært behjelpelig og gjorde at oppholdet ble perfekt!
andreas Hasselknippe


11 Oct 202

Vi har hatt Mio på gårdstunet ved flere anledninger og er veldig fornøyde.
Christine H. Winther-Larsen

Fantastisk tilbud for både hund og eier! Henter blid og sliten hund i barnehage hver gang. ♥ Ellen er sjeldent flink med hunder! Anbefales på det varmeste!
Hanna Benth

22 Sep 202

Både vi og Cara takker for et supert opphold. Kan varmt anbefale til andre å benytte Gårdstunet Hundepensjonat. Vi sees igjen !
Arnulv Torbjørnsen

Trygg og koselig plass for vår hund.
Kjersti Engedal

24 Aug 2023


Et lite og personlig hundepensjonat med landlig beliggenhet og fantastiske lufteområder. Daglige bildeoppdateringer vitner om at hundene trives. Raske tilbakemeldinger hvis man har spørsmål. Vi har full tillit til Ellen og hennes team, så det er lett å slappe av på ferie. Anbefales på det sterkeste.
Linda Jokerud


21 Aug 20

Vilja liker seg veldig godt på Gårdstunet. Vi er trygge på at hun har det bra hos dere.
Knut Stenseth


20 Aug 202

Vi bruker Gårdstunet for alle opphold til vår hund som strekker seg over lengre perioder. Da vet vi at hunden blir veldig godt ivaretatt og aktivisert! Og alle som jobber der er hundevante folk som følger godt med :) og alltid like blide og imøtekommende for alle våre ønsker og spørsmål. Kjører gladelig 7 timer for å levere hunden vår her!
Marthe Haraldstad


14 Aug 202

Jeg hadde hunden min her en uke i sommer og er veldig fornøyd. Veldig hyggelig mottagelse og oppfølging. Fine bilder på Facebook hver dag slik at vi kunne se at godgutten hadde det fint. Jeg kan anbefale dette hundepensjonatet på det varmeste.
Line Eide-Fredriksen


12 Aug 202

Gårdstunet hundepensjonat oppleves som en svært trygg og dyktig samarbeidspartner. Vår hund blir alltid godt ivaretatt!
Kristine Nergaard

Verdens beste hundepensjonat! Her bugner det av tur, kos, mosjon, frisk luft og kjærlighet! Ville aldri vurdert et annet sted. Hundene har egne avlukker, enten alene eller med en som trenger litt trøst, og er ikke i bur som er trenden hos noen kenneler nå. Alle får særbehandling og blir sett. Kan ikke anbefale dette stedet nok!
Cornelia Børnick


07 Aug 202

Karsten storkoser seg på Gårdstunet , det finnes ingen annen plass som er bedre!!!
Astrid S Mathisen


07 Aug 202

Veldig fornøyd med å ha min Jack Russel hos Gårdstunet. Hyggelig å se bilder hver dag :-)
Anne-Kathrine Reff


04 Aug 2023


Et perfekt sted hvor vår 8 år gamle Gordon setter stortrives. Hun blir tatt svært godt vare på og får være mye ute og leke på store områder med andre hunder. Vi anbefaler denne kennelen på det sterkeste !
Trond Samseth


04 Aug 2023


Da vi har en litt krevende og energisk hund så var vi noe skeptiske til å sette han bort på kennel. Dette tok Gårdstunet på strak arm. Via bildene de la ut daglig så var det lett å se at han ble tatt godt hånd om. De er flinke til å håndtere hundens (og eierens) behov samt komme med gode løsninger på foring. Skal vi på ferie igjen så kan vi garantere at hunden vår kommer på ferie til Gårdstunet.
Leif Erik Nilsen


02 Aug 2023


Dette var vårt første kennelopphold, og vi var litt spent, men var drømmestedet for vår hund! Kjempeflinke folk, som tar godt vare på hunden, og oppdaterer eierne daglig med bilder. Kennel blir ikke bedre enn dette.
Torbjørn Nordal


02 Aug 2023


Et supert sted! Ellen er veldig hyggelig og hunden vår hadde et supert opphold :) Ekstra stas med bilder underveis som ble publisert på Facebook-siden. Vi håper å komme tilbake ved en senere anledning.
Heidi Clason


28 Jul 20

Fie storkoste seg på sommercamp!!Hun kommer absolutt tilbake. Takk for fine bilder og god oppdatering underveis.
Renate Nielsen Muri

På Gårdstunet har Birk det veldig fint. Det er viktig for en setter å få løpe, og det får han der. Flott også at han får leke med andre hunder. Ellen har mye omsorg for hundene. På Gårdstunet er jeg alltid fornøyd og jeg henter alltid en hund som jeg ser har hatt det godt.
Birte Svatun

Alle hundene våre storkoser seg på Gårdstunet, de er rett og slett lykkelige over å få være der. Det er ingen sak å sette bort hundene når man skal noe, når man vet at de har det helt supert og blir ivaretatt på beste måte. Anbefales på det sterkeste! Tusen takk til Ellen og hele gjengen på Gårdstunet for jobben dere gjør med å passe på de firbente.
Nora Marie Andresen


10 Jul 202

Et sted vi anbefaler til våre hundevenner. Topp omsorg!
Tone Bøckman


10 Jun 202

Rating five star.
Christin forsberg


08 Jun 202

Helt topp service og mine hunder stortrives
Arve Syvertsen

Kan anbefales til alle :)
Anders Nyberg


05 Jun 2023

Vår hund stortrivdes, og kommer gjerne tilbake ved en senere anledning! Veldig god kommunikasjon med eier og utrolig hyggelig med meldinger underveis - det satte vi stor pris på!:)
Maren Lødemel


05 Jun 202

Bare positivt å si om oppholdet for min ES . Han stortrivdes, Stort uteområde som gir utløp behovet for løping, fri utfoldelse og positiv kontakt med andre hunder. Han sturet skikkelig etter det 4 ukers oppholdet- selv om han har det godt hjemme også med mange muligheter. Men, hadde han selv fått velge - ja da hadde han aller helst blitt værende lenger i Ellens`s "paradis". Bedre evaluering enn hans egen - kan ikke gis.
Pia Strandrud


31 May 202

Våre hunder storkoste seg og ble tatt så utrolig godt vare på. Veldig hyggelig å se bilder underveis og det var tydelig at de hadde det helt fantastisk! De løp fritt, lekte og svømte. Hit skal vi tilbake.
Jan Magnar Ottersland

Supert flott opplegg for min lille diva som aller helst vil ligge i sofaen ! Hun koste seg max :D Tusen takk for at jeg kunne reise bort med god samvittighet !
Hedda Werring Braathen


27 May 2023


Hunden vår har vært på to opphold på Gårdstunet. Når vi leverer han her, vet vi at han er i de beste hender og klarer å slappe av på ferie! Hver dag får vi se masse bilder av han. Han får sosialisere seg og leke med andre hunder, han får løpe rundt på store områder, bade! Ellen blir godt kjent med hundene som bor hos henne, og genuint bryr seg om dem! Vi har allerede bestilt neste opphold, og tipper Gero gleder seg! Tusen takk Ellen for det flotte tilbudet ditt, og for at du og dere tar så godt vare på Gero ❤️
Nina Kvennejordet


20 May 2023


Veldig fornøyd med oppholdet for mine 3 hunder. De virket fornøyde og rolige.
Ragnhild Haaning


14 Apr 2023


Tjukken stortrives hos dere og kommer gjerne tilbake.
Tor Ole Hjellum


12 Apr 2023


Varm mottakelse, omsorgsfull pass. Hunden er veldig glad og fornøyd!
Kristin Vassli Rusånes


15 Mar 2023


Mason stortrives med oppholdene sine på Gårdstunet og gleder seg til neste gang! :-)
Neil Kristian Samuelsen


04 Mar 2023


Dette var bra! Atlas har storkost seg, og vi er veldig fornøyde med omvisning i forkant av oppholdet, tilbakemeldinger underveis og daglige bilder. Kan virkelig anbefales, og nytt opphold er allerede bestilt ?
Ellen G. Bjørge


04 Mar 2023


Vi har for første gang hatt vår fire år gammel hund på et hundepensjonat. Vi undersøkte flere alternativer, men valgte Gårdstunet etter anbefalinger fra andre. Vi tror ikke hunden vår kunne vært i bedre hender. Vi opplever at Nala har hatt en fantastisk ferie, med omsorg, gode rutiner og masse aktivitet. Det gjør oss helt sikre på at vi kommer til å benytte Gårdstunet igjen og at vi gir det varme anbefalinger til andre.
Aslak Johansen


02 Mar 2023


Kjører gjerne fra Oslo og hit, pga. den gode servicen - Prisen - og ikke minst omsorgen for vår aller beste venn. Topp sted, rett og slett!
Alexander Onstad Jørgensen


30 Jan 2023


Supert opphold i trygt og hyggelig miljø. Gøy å se at så mange fine bilder ble lagt ut. Absolutt å anbefale :-)
Lise Øvergård Lindberg


04 Jan 2023


Har hatt irsksetteren min her i flere omganger, og er superfornøyd. Fine uteområder i landlige omgivelser og hunden virker alltid fornøyd når hun blir hentet.
Atle Grønlie


27 Dec 2023

Tjukken hadde det så bra at han egentlig ikke ville hjem igjen. Perfekt sted å innlosjere bikkja når man for en gangs skyld ikke kan ta han med. Vi kommer tilbake
Tor Ole Hjellum


17 Dec 2022Vi kunne ikke funnet et bedre sted til yorkien vår da han for første gang skulle være borte hjemmefra over flere dager. God kontakt både før, under og etter oppholdet. Rakk ikke engang å høre hvordan det gikk avleveringsdagen før det kom mail fra Ellen om at han hadde funnet seg godt til rette og koste seg i flokk. Daglige bilder på Facebook viste oss en hund som hadde det helt topp. Her blir alle hunder tatt godt imot og godt ivaretatt. Vi kunne ikke vært mere fornøyd! Han var visst ikke helt klar til å forlate moroa og dra hjem, litt sutring i bilen ned bakkene. Men vel hjemme sa det "poff" og en lykkelig og sliten gutt slokna på sofaen. De 5 stjernene er vel fortjent, og i tillegg til den teksten under "det var helt perfekt for min hund" så vil jeg tilføye "det var også helt perfekt for oss eiere". Når man vet at hunden har det godt, ja da er det lett å nyte ferien. Det føles godt å vite at dere er der til neste gang vi har behov for hundepass. Takk til Ellen & co for et flott opphold ? Vi sees ? Lisbeth og Gunnar

Flott sted og hyggelig mottakelse. Fikk omvisning før oppholdet, og tilbakemelding/bilder under oppholdet. Og Zico kommer gjerne tilbake 
Linda Helgerud

03 Dec 2

Hundene har storkost seg! De kommer snart tilbake på gårdsferie 
Cathrine Aassveen


26 Oct 20

Hundene våre hadde det veldig bra. Alt ble tilrettelagt godt for dem. Vi kommer tilbake en annen gang:-)
Jane Kleiva Hasle


26 Oct 20

Sonic har flere opphold på Gårdstunet og vi henter alltid en lykkelig og fornøyd hund. Dette er et sted hvor de tar godt vare på noe av det kjæreste du har.
Knut Erik Lippert


23 Oct 202

Dette var første møte med kennel for meg og min hund, -og det var veldig positivt! Jeg hadde fått Gårdstunet anbefalt, og jeg anbefaler det videre. Ronja hadde en aktiv og super uke, virket det som, -og var glad og helt som før når vi hentet henne igjen. Kommer garantert til å bruke Gårdstunet igjen.
Anette Bø


05 Oct 202

Ett hundeparadis. Min hund elsker å være der.
Stine Fredriksen


29 Sep 202

Et flott sted for bestevennen min. Her ser de hver enkelt hund og gir han/hun akkurat det lille ekstra som gjør oss både trygge og glade.
Ruth Haugen


28 Sep 202

Utrolig bra kennel. Flotte fasiliteter både inne og ute. Ikke minst blir både hund og eier tatt godt i mot og oppdatert underveis med bilder på FB siden. Her får hunden en flott gårdsferie. Anbefales på det sterkeste!
Jarle Hansen


27 Sep 202

Gårdstunet er det beste sted, når du ikke kan ha hunden med på reisen. Ellen, eller andre som tar imot på tunet oppe i åsen, ønsker hjertelig velkommen. Enkelt å levere hunden - mat og drikke gis under oppholdet. Hundene får godt med lek og turer i frisk luft. Perfekt!
Merete Cecilie Vogt


23 Sep 202

Pedro koste seg på Gårdstunet. Fordi han er så liten, ble han skjermet litt fra de store hundene, men hadde kontakt og kunne følge med de allikevel. Det var suverent!. Og det at Gårdstunet er fleksible med tidene for levering og henting var også veldig praktisk og fint for oss. Vi vil definitivt benytte oss av dette tilbudet igjen!
Gerd Rinker


12 Sep 202

Vi følte at hunden fikk god og individuell oppfølging.
Rena Marie Aadalen


08 Sep 202

Som alltid strålende fornøyde hunder etter opphold på Tunet
Sandra Paiva


31 Aug 202

Vi ble anbefalt Gårdstunet Hundepensjonat av en bekjent som hadde hatt hunden sin der flere ganger. Vi ble ikke skuffet! Ellen tok godt imot oss- både to og firbeinte- på en tillitsvekkende og beroligende måte. Det var meget betryggende for oss da den ene hunden trengte litt ekstra oppmerksomhet og pleie. Lufteområdet var stort og kupert, og vi fikk personlige meldinger om hvordan det gikk. Vi er glade for at vi har funnet en super kennel for våre hunder !!
Cathrine Vasstrand


30 Aug 202

Trygg på at vår kjære hund koste seg gløgg de dagene han var der. Folk som virkelig kan hund, er hyggelig og imøtekommende, flinke til å følge opp oss eiere som lurer på åssen det går og kjempefine bilder å finne på facebook underveis. Meget gode priser da mat også er inkludert. Kommer definitivt tilbake neste gang vi trenger pass!
Mina Dehghan


29 Aug 2022


Anbefales!!
Live Smith-Erichsen


29 Aug 2022


Gårdstunet er det eneste stedet vi vil ha hunden vår, vi prøvde flere steder når Ozzy var yngre( han er 12 nå)med blandede erfaringer som ikke frister til gjentagelse !Endelig et sted som vi stoler på at Ozzy har det bra, som vi ser på hunden vår at han trives❤️Hadde jeg vært hund så hadde jeg valgt Gårdstunet☺️Heldig er vi som fant dere❤️
Anne Elisabeth Eriksen


15 Aug 202

Rolig avesidesliggende hundepensjonat med flotte utearealer for hundene. Vår hund virker å ha trivdes godt hos Gårdstunet. Hyggelig og imøtekommende personell som innbyr til tillit. Fantastisk at de har et samarbeid med Sando for at hunder også har mulighet for litt "faglig" utbytte. Anbefales!
Ole Morten Paulsen


13 Aug 20

Veldig fornøyd! :-)
James Perrett


31 Jul 202

Balder storkoste seg med å leke med andre hunder og å få løpe ute. Det var veldig fint å se bilder underveis i oppholdet:)
Ellinor Bjørnstad


19 Jul 20

Valgte Gårdstunet basert på anbefaling fra andre. Angrer ikke, Max, vår border collie, har hatt kjempefine 10 dager der. Supre uteområder og dyktige Ellen som både Max og vi fikk tillit til umiddelbart. Han var sliten, men lykkelig da han ikke er vant til å sove med og omgåes så mange hunder, men dette hadde han veldig godt av. Vi kommer garantert tilbake !!


Taran Gjerpen – 5-stjerners. Fantastisk koselig kennel i Vestfold - her vil hundene garantert trives i rolige og landlige omgivelser med snille og omsorgsfulle kenneleiere. Anbefales på det varmeste.

 Hjemme hos Ellen og Per Erik er vel mer beskrivende for opplevelsen enn Gårdstunet hundepensjonat. Det er alltid like hyggelig å levere Troll, som å hente ham her. Allerede i svingen ved oppkjøringen vet han hvor han skal og er veldig oppsilt og lykkelig, noe som for meg er det beste tegn på at dette er stedet Troll liker. Per Erik og Ellen har lang erfaring med hundehold, og pensjonatet er lite og intimt der hundene får mye mosjon, lek og stimuli. Pensjonatet har få plasser, noe som gjør at hver hund blir sett, og blir tatt vare på på en helt annen måte enn “vanlige” store hundepensjonater. 
En annen fordel er treningen og mosjoneringen Troll får, og han leveres alltid tilbake topptrent, lykkelig og glad. Jeg kan anbefale Gårdstunet for lengre og kortere opphold, det lengste Troll har vært hos Per Erik og Ellen er faktisk 6 uker i strekk, noe som jeg aldri  ville ha gjort om gårdstunet ikke var så bra som det er. 
Mikkel og Troll
Chr. Mikkel Dobloug


Reidulf Aasnæs
10. desember 2014 kl. 21:39 Mio takker for flott opphold! Likte alle turene. Han gleder seg allerede til å være hos dere i vinterferien :-)


Gro Rude – 5-stjerners.  Vår engelsk springer spaniel stortrives når han får komme hit. Vi leverer han med den største glede og vet han er i det beste hender og i de beste omgivelser.


Line Torgersen – 5-stjerners  .Helt topp for våre engelske settere hos Gårdstunet - trygge omgivelser og masse aktivitet og kos - her stortrives hundene og dette kan anbefales til det fulle !

Anette Røsstad – 5-stjerners  Jeg prøvde litt forskjellige hundepensjonater før jeg prøvde Gårdstunet. Det har vært det suverent beste!
Hundene har det så utrolig bra der. Med skogsturer, sykkelturer, lek med kattene (!). 
Hundene mine har spist godt og sett bra ut etter endt opphold.
Den ene var en meget stor og usikker hund og det taklet de med stor ro.
Når vi plasserte valpen der, så fikk hun bo inne i huset.
Kan trygt anbefale Gårdstunet til alle typer hunder.
Og eierne får super informasjon, service og oppdatering underveis

Mette Askeland – 5-stjerners  Hyggelig gårdsferie for hunden. Her får han godt stell og får leke med og hilse på gårdsdyra :-)

Susanne Delbæk – 5-stjerners  Vi har hatt vår hund på Gårdstunet flere ganger, og både to- og firbeinte er veldig, veldig fornøyde med oppholdet! Fantastisk service, rent og pent, og ikke minst får vår gordon setter den sosialiseringen og den trimmen hun skal ha. Anbefales på det sterkeste! :)

Ingebjørg E Fladby – 5-stjerners Vi har hatt vår Hovawart på Gårdstunet i en 3 ukers periode 2 ganger. Lite og personlig, god oppfølging av hva din hund trenger av mat, stell og aktivitet, Vår fikk daglige sykkelturer med bading på turen. Vi er trygge på at han har det veldig bra på Gårdstunet. Anbefales!

Ida Steen Eriksen – 5-stjerners  Beste hundepensjonatet vi noensinne har opplevd, og vi har prøvd ALLE! Eneste stedet vi kommer til å bruke. Hvis du unner hunden din det lille ekstra så er dette the place to be!

Kristin Schibbye – 5-stjerners  Kan på det varmeste anbefales Personlig oppfølging av hundene. Mine 3 "litt " bortskjemte damer stor trives her